Anotace: Dneska jsem se zamyslela, kudy se vydat...Co vlastně hledat a chtít...Bojovat sama a nebo si nechat poradit ?
Pocahontas, od posledních komentářů uplynuly měsíce, ale chci se přidat - asi máš (nebo měla jsi) trápení. Pochopila jsem že se ptáš jestli člověk musí za všechno platit. Asi ano. Nic není zadarmo, takže ber raději variantu "do polosyta". Já si tak vysvětluji všechny moje smůly a nečekané (nemilé) události. Je to daň. Daň za krásné chvilky, které taky prožiješ. Takže - užívej si krásných chvilek, přišly, odešly a přijdou zas!!!
05.01.2007 12:11:00 | ana