Střípky
Holič
Za tři kačky holič kdysi,
ostříhal mi vlasy
To vám byli ceny mírné,
inu zlaté časy
Dneska chodím za šest pětek
a vlasů mám méně
Co nadělám milí, zlatí,
chci se líbit ženě
Dnešek
Mít milenky, to se musí,
tak mi odpusť těch pár vin
Vím, že tohle lásku dusí,
já však chci být prostě IN
Tržnice
U Vietnamců na tržnici,
nakupujem velice
Za tři stovky, milý Baťo,
máme nové střevíce
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (6)
Komentujících (6)