Přání od neznámé
Od neznámé
přišlo mi přání k svátku
Jen tak
náhoda tomu chtěla
otevřel jsem o neděli schránku
a v ní bylo psaní...
Jako když vlaštovka
okolo oken prolétne
a křídlem pohladí mou dlaň
Občas se mnou tak laškují
Vědí dobře
jak je mám rád
Od neznámé
dostal jsem přání k svátku
Je skromné
však na obálce
má hezkou známku
Je na ní srdce celé
Na chvíli přišlo za mnou
........na návštěvu...
Komentáře (2)
Komentujících (2)