Já každopádně oceňuju každou kritiku - zvláště od tak zdatného autora jako je OZP :oDDD
25.06.2007 19:22:00 | Roxan
Nemam náladu se bavit o blbostech a ještě kort s někym kdo ani neocení že básnička může bejt někomu věnovaná a nemusí to bejt nejlepší dílo na světě..
25.06.2007 16:37:00 | sweetdom
Takže mám jen chválit, protože to je někomu věnovaný:-)) cheche, kdyby to tak v životě chodilo...moment, jestli to tak chodí, tak pomoooc:-) Pokud jsi to ještě nezjistil, existuje i záporná kritika, člověk může říct, co se mu nelíbí. Uznávám, že pokud bych napsala neco ve stylu:"Je to sračka, s tím sem nelez.", tak to by byla houby dobrá kritika, když se člověku něco nelíbí, musí také říct, co a proč. Autor pak aspoň ví, co může popřípadě zlepšit:)
25.06.2007 13:54:00 | Odváté zrnko popela
Máš nějakej problém?! tady de o to že ty básničky sou někomu věnovaný a né že nějakej tydýt tady bude stírat..
24.06.2007 23:39:00 | sweetdom
No, to teda nic moc...nemluvě o tom, že ti pokulhává rytmus...Občas pláču na tím, co lidi nazývají poezií:-)
24.06.2007 16:13:00 | Odváté zrnko popela