Anotace: Tak touhle kratičkou básničkou začíná takovej malej soubor co sem psala pro svojí milovanou kamarádku:o)
a todle je zase něco pro někoho ode mě, tak nevim proč to tak prožíváš:oD
25.06.2007 19:23:00 | Roxan
Ten můj chmel je prd poezie, vždyť i v anotaci se píše, že je to jen apostrofa:-) je to taková legrácka pro kámoše:-))
25.06.2007 13:51:00 | Odváté zrnko popela