Za peníze...
Černá na bílé, v temnotě
Pochybná záruka bezpečí
Tak pojď se mnou, kotě
Peníze ti dosvědčí
Že nemusíš mít ze mě strach
Jsem zákazník, co se ti odvděčí
Jen klid, já nejsem vrah
Všechno má někde svou příčinu
Co cítíš, to není mrtvolný pach
To je ta sladká vůně zločinu
Holčičko, pohlaď mé vlásky
V tvém prokletém klíně já spočinu…
Snad budou dobrý, ty naše pásky
Dívej se do toho zrcadla!
Kamera! Sundejte masky!
Tak tahle role ti dětství ukradla
A bílý prášek ve své němotě
Zabíjí – Květinka uvadla
Komentáře (0)