Anotace: Mimo tuhle básničku bych rád poděkoval Barushce, která se o mě hezky v Brně postarala a podržela mě při zvlášť těžké chvilce :*. Dále určitě za jisté podržení a podporu děkuju Stínovi, Tomovi Dostálovi, Filipovi, Trdýlku i Rozárence. Díky :)
... seděla jsem u stolu vedle a zrovna jsem asi urážela nějakýho brňáka co potom zbaběle utek... nebyla jsem s Tebou v krušné chvilce, ale nebyla jsem ani moc daleko... nepomohla jsem, ale ani jsem neuškodila. Nesnáším ten šedivej průměr! Proč jsem Ti radši neurazila tu hlavičku s mastnýma vlasama???
25.06.2007 18:56:00 | Hannazka
hubou na tvář, bude hůř, pak dobře, pak skvělě a pak zase stejně... ;)
zklamal jsi mě.... nejsi trapnej a nemáš mastný vlasy! To, jestli jsi ještě dítě jsem nestačila za tu chvíli vypozorovat, soudě podle sebe je však tento údaj nejspíš jako jedinej pravdivej:)
EPL....roboti přešli v angličtinu a říkaj, že by sis měl dát jabko...
24.06.2007 21:51:00 | Trdlo
Ikdyž láska skončí tak nemusíš být zlý. Zařvi ven z okna, nebo do záchodu, ale neubližuj. Nikdo nemůže za to že tě nemiluje.A věř, že se stávaj horší věci. A myslím, že slz bylo víc než pár. Jsi velmi nadaný básník, ale tohle je brak napsaný ze vzteku a bolesti.
24.06.2007 21:12:00 | Jahudkka
budou další víly samotářky a další příběhy a možná i s podobně špatným koncem, ale nepromeškej je...dívej se dopředu: )
24.06.2007 20:19:00 | Rozárenka
moc hezke. nikdy bych netusila ze se tak snizis.. copak je tohle zapotrebi?
24.06.2007 17:13:00 | Malá shnilá emotivní příšera