Malá pyšná dáma
Jsi nevlídná jak lednový počasí,
a nemyslím že se ještě vyčasí.
Jsi chladná jak únorovej sníh,
jsi na druhý straně země než-li jih.
Slunce dávno zmizelo i z tvýho obzoru,
už se neobejdeš bez mýho dozoru…
Zničil tě on a zničila ses sama,
dlouho už z tebe není pyšná dáma…
Tak zase najdi svoje křídla,
a vyleť ze smutnýho hnízda…
Prosím...
Moc tě prosím...
Komentáře (4)
Komentujících (4)