Já souhlasím s kolegyní pode mnou. Nápad je opravdu dobrý, jen ty veršíky vypilovat a je to paráda;) jinak se mi líbí=)
31.08.2007 22:33:00 | Já Esther Ruth
Máš zajímavé myšlenky, opravdu zajímavé, řekla bych,
že hodně čteš a srovnáváš si v hlavě poznané.
Trochu tam pokulhává pravopis, ale to si jistě
opravíš, když si klikneš na seznamu svých děl nahoře
vpravo na "Edit". A doporučovala bych Ti přečíst si
každou báseň s odstupem času o samotě a nahlas a tak Ti
vyskočí v hlavě sama o sobě vhodná slova, kterými
doplníš rým. Já to tak taky dělám, i když možná bude
pro Tebe opravdu lepší volný verš. Pozdravuje, Beáta
26.06.2007 10:36:00 | Beáta