Já nejsem obchodník,
jen baba
obyčejná...
Možná, Snad
v Jistě
zkouším přeměnit...
Náprstek štěstí?
Či nůši?
Váha stejná...
I vůně...
a znáš ji...
dveře otvírám,
můžeš jít...
:o)
20.08.2007 19:49:00 | Cecilka
Krásné a neotřelé. Píšeš opravdu vybraně. Děkuji za přízeň. Také Tě ráda čtu. Hezký večer.
25.06.2007 19:53:00 | Ludmila Ježová
To je tedy parádní krámek.
Vtipný a chytrý a každému potřebný.
Posíláš i na dobírku?
Lecos už mi došlo
a moc by se mi proto sešlo,
tržba bude,neboj nic
nakoupím já toho víc,
hlavně Klid a Pohodu
a pak Dobrou náladu.
25.06.2007 06:07:00 | s.e.n