vyvolala ve mě představu toaletního stolku s řadou poházených flakonů a lahviček, pokojem se line vůně rozbitýho parfému a na zrcadle rtěnkou nakreslenej vykřičník... restart to the start?:)
22.07.2007 16:52:00 | Trdlo
Chtělo by to začít den s úsměvem.Co tak ráno nakouknout do srandovních? Něco se vždy najde.
A zvedne Ti to náladu-neboTK,máš-li nízký.
26.06.2007 21:01:00 | s.e.n
Ahoj Levandulko ... prší, a prší na nespravedlivé. Co nejdříve pošlu mail. Drž se a dávej na sebe pozor.
26.06.2007 20:03:00 | marllichy
Nezbývá než šplhat...z té propasti ven, nahoru, obnovit soubory a pořídit si lepší antivirák ;o)
Už nesmutni, prosím...
25.06.2007 22:45:00 | Navire
Někdy nerozumím..., ale cítím... vnímám. Nerozumím, ale cítím... jestli Ti šlo o to, tak se Ti to povedlo.
Je to jako obraz od Picasa. Vidím, vnímám, nerozumím, ale to nevadí, protože, když maluješ divokého koně, je lepší vnímat divokost, než vidět portrét.
25.06.2007 09:25:00 | Daniel S.