Anotace: Po flámu vracím se domu, v noci, v půlnoci, když na zastávce potkávám dívku, hrdou dívku a se samolepkou Toi Toi....co více dodat?
Třeba chudinka ani nevěděla, že má něco na zádech.To víš, kamarádi se baví různě ... :o)))
25.06.2007 08:20:00 | Hesiona-Essylt