Vadí mi bláto na botách
Jdu bosý...
Nevadí mi
déšť,
který hladí naše vlasy...
Vadí mi
bláto na botách,
bláto na duších,
bláto na srdci...
Vadí mi
prostor ohraničený
ostnatým drátem času,
vždy všudypřítomný,
jako hlad...
Dovědět se co je o kus dál
a něco víc,než na co stačí naše hlavy...
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (13)
Komentujících (10)