Mráz v duši
Anotace: ..už starší (2006)..
Lidé jsou na sebe občas krutí,
a přec je na světě něco málo krás.
Já cítím závan labutích perutí,
duší mi jako šíp prolétl mráz.
Všechna ta bída a utrpení,
jde člověku z nitra ven.
Nikdo však nemá pochopení,
a tak se duše ublížených,
zatáhnou, jako šedý den.
Přečteno 278x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, pamp_elka, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (3)
Komentujících (3)