Anotace: dneska jsme byli v ZOO... no, zanechalo to na mně následky
Sbírka: Poťouchlosti
Koupím ti růžovýho, když to pomůže (neber to za moji
drzost, není to tak míněno). Náhražka za milence.
27.06.2007 10:44:00 | jehlaspichlas
Ta první sloka mně dnes nevim proč připomněla vyprávění mé kamarádky, která od mala učí syna,aby automaticky srovnal po příchodu do bytu boty v předsíni a pověsil bundu na věšák - on je teď v pubertě, ale tohoto úkonu není schopen. Jen když příjde v noci namol je bunda ráno na věšáku, sice pak většinou pozvrací koberec, ale boty má srovnaný. To je asi taky nějaká mlhovina z dětství. Tím nechci degradovat tu Tvou krásnou básničku, jen pobavit :-)
26.06.2007 02:20:00 | Miskitka
já vždycky chtěla medvěda....velkýho opravdickýho....
pořád musím myslet na scénu, kdy v otevřeným výběhu opic přiběhl středně velký makak, sčóroval bratrovi kolu, plácl ho špinavou rukou po zadku(zůstal mu tam otisk!) a zdrhl!!!!.)
25.06.2007 20:05:00 | Trdlo
Ani náhodou! Růžovýho nebo žádnýho! To ti oficiálně oznamuju jako tvoje vážená prababička!
:-)
25.06.2007 19:54:00 | lidus
Nevím...není to dokonalé...ale ten konec...rozesmál mě :-) a za úsměv, za pobavení dávám stovku :-)
25.06.2007 18:10:00 | no