A zase něco o životě
Anotace: hodnoťte a komentujte...díky
Ponuře stojí,
každý se bojí.
Nikdo nedýchá, jen
chlapec v koutku vzdychá.
Asi má strach,
že zmizí i prach.
Bude se ti to jen zdát.
Nebudeš vědět kolikrát.
Černý havran zakráká
a bude úplněk.
Ty budeš se chvět,
že opouštíš svět.
Tak chodí smrt...
Komentáře (0)