Být včerejší... ještě není minulost...
a to je vskutku důvod mít zítřků dost. :-)
29.07.2007 16:58:00 | Levandule
vapiti-znam ta slova nazpamet, kdepak jsem je uz cetla?Vim kde jsem je cetla... vzpominam si ..krasné. Tva duse leta...zatancime si?
25.06.2007 23:10:00 | carodejka
Láska přiletí sama...vrána k vráně přilétá,jinak řečeno!Je tu naděje,které si musíme vážit,dokud tu je a nebýt smutní...
25.06.2007 21:47:00 | Chancer