Sw
Anotace: pro jednu krásnou,neznámou......
Až bude víno dozrávat,
spolu se budem milovat,
pak víno s Tebou otrhám
a naplníme plný džbán.
Do dna,
Tě lásko budu pít,
a budu milovat Tvůj klín.
Vteřinu,
prstík po prstu,
budu Tě líbat ve svém snu,
to ostří pak bude v nás,
a spolu budeme usínat.
Přečteno 357x
Tipy 11
Poslední tipující: Divoženka1, WAYWARD, Caracol, igniss, Bíša, labuť, colorka, NikitaNikaT.
Komentáře (5)
Komentujících (5)