...potkat ho, ... tak ho nepoznáš ...
když křídla schoval ...někde pod oltář ...
a nemusíš se s ním .... modlit Otče náš ...
... on prostě pomůže ... nečeká honorář ...
*- tak takový anděly ty mám rád ...
... ty zakuklený ...,
... ne ty co nosí bílý peří
... co dávaj´ho všem na odiv
... a sami v sebe věří
27.06.2007 16:25:00 | HarryHH
Skvělá. Přímo "andělská" :o).
26.06.2007 18:29:00 | Ludmila Ježová
Hmmm... člověk si musí řádně rozmyslet, do čeho leze. Aby se pak nedivil, protože lidi budou pořád "jenom" lidi. Zvlášť někde. :o)
26.06.2007 08:33:00 | Hesiona-Essylt