Očista dočista...do čista:o)
Líbí...takové mydýlko si jistě bude velmi šetřit.
29.06.2007 06:32:00 | Navire
ty "mydlinko bublinová"
roztanči se po mém těle
shora dolů, potom znova,
někde můžeš zůstat déle
až oba budem dozlatova...
jak se cítíš, já tedy skvěle
*** :o))
Jiří senior
27.06.2007 13:43:00 | j.c.
Musíš si pak říci:Vším čím jsem byla-byla jsem ráda.
A jít hrdě životem dál./Podoba s Nerudou čistě náhodná/.
26.06.2007 20:30:00 | s.e.n