!!!!!!!!!!!!!
zvedla mě ze židle, vyhodila mi rameno z důlku a pak mě rozesmála. je krásná, čirá, drzá. povedla se, ale já moc neumím slovo, který by správně řeklo proč. obzvlášť se mi líbí ty barvy. indigová. a že se povídáš s vlastním přístupem. výborně, františko.
04.08.2007 23:24:00 | grygaruv atelier