Výčitky z vlastní nenaplněnosti
Anotace: hm hm hm...no prostě strach ze ztracení někoho blízkýho...u některých lidí si nejsem jistá a bojím se...vždycky se bojím
řekni mi
opouštím tě
neptej se na pocity
nedělej to horší
jen mi to nemaluj
radši skočím sama
ne,nechci tě vidět
ani ty předešlé
myslíš že já jsem klesla
ve tvých očích…ano
když já nevidím
začátky konců
konce začátků
co se změnilo
není v naší moci
kdybych to věděla
viděla přes ty roky
řeknu sama sobě
a ty pak uslyšíš
právě teď
v noční cloně hvězd
vidím minulost
skrz ně
kde je lepší zítřek
mezi prsty jeho dech
skřípe..(snad)..
jestli ano
nevěřím(nechci)
řekněte jak hrát si na výčitky?
věcí které se nestali
.
.
.
.
ironie vlastní prosby
Komentáře (1)
Komentujících (1)