Lásko ohnivá...
Anotace: Tlukot srdce, v rytmu ledu - tělo ohněm zahřívá...
Chtěla bych žít v přesvědčení,
že svět je krása pouhá,
být listem z knihy, nedočteným,
a uvnitř srdce touha...
...SE ROZPÍNÁ...
Tenhle pocit dobře znám,
duši uvnitř souží,
dozní, když se dotýkám...
Tělem, které touží...
...A VÍM...
Jsi tady - s tváří Anděla,
svědomí Ti plamen zhojí,
Nejhříšnější nádhera,
když se můj žár se tvým spojí...
...A CO Z TOHO VYPLÝVÁ... ?
Že taji, když Tě objímám,
má lásko...
...LÁSKO OHNIVÁ... !!!
Komentáře (2)
Komentujících (2)