Ne
Anotace: ...........NE..NE....NEEE!!........
Řekl NE,
Vážně to řekl,
jémine!
Co s tím?
On nechce.
Mám být stále s ním?
Co teď dělat asi mám,
mu povídám.
Prý, že to je na mě!
No to přehnal!
Mě řekl ne a krásné myšlenky mi zahnal!
Já se na něj těším,
vlasy si do vln suším.
Pak zavolá a řekne: "Ne"
Jednoduše vysloví ty dvě písmena!
N a E a omluva žádná!
To si s ním ještě vyřídím,
teď už ale pádím.
Snad ho najdu a pak mu já od plic řeknu........."NE"
Komentáře (2)
Komentujících (2)