Dávné chvíle
Anotace: Občas si vzpomenu..
Ty dávné chvíle
Se rzem v duši
Vybledly v nočním divadle
A oči dávno propadlé
Rozsvítily se pod retuší
Tak jako lampy
Dřevěným hadrem
Cíděné pro koše
Skrývají rozkoše
Pod kovem doby zchladlé
A s úrodností pampy
Se stočí v osudí
Nelži, že nestudí,
Vzpomínky černobílé
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, brooklyn
Komentáře (1)
Komentujících (1)