Anotace: Tohle vzniklo jako vedlejší produkt, když jsem psal anotaci pro básničku "Růže". Prostě mě to napadlo a bylo...
jo, tak tohle je opravdu zdařilé dílko ! velmi se mi to líbí chlape, fakt pecka. já to taky říkám : vedlejší produkty jsou hotový poklad :o))
jirka
27.06.2007 22:16:00 | j.c.
Mnnno, George!!! To ses teda pochlapil!!! Musím uznat, že tady nemám co kritizovat. :o))
---
Je fakt krásná. A verše plynou tak nějak přirozeně, jako pohlazení. A navíc to má myšlenku (a né jednu).
----
Jo, nehodil bys mně ...
:o)))
27.06.2007 17:26:00 | Hannazka