Znám tuto elegantní dámu... vloni jsme se seznámily ;-)
Oprav si chybu "Je to nádherná staré paní"
29.07.2007 17:00:00 | Levandule
Na eiffelovce jsem už taky byl.Úchvatný zážitek,mít pod sebou velikou a nádhernou Paříž...pěkná báseň.
02.07.2007 16:15:00 | Chancer
vapiti-Nadherná dama co kouzlo sve ma v dusi skryte, a Ty ji bude mit ted v srdci kus, vzpomemn si prosim az na nebi bude velky vuz. Moc krasne jsi basnicku napsal , rozhledna ma svoje kouzlo podobne jako krasna Paris.
26.06.2007 22:50:00 | carodejka