Ta tetička Náhoda
co přišla na kávu
a nechal ami tu lístek, že
mi drží ve vlaku reservé
dokud vůli žít mi z těla neserve
/a že zamlží se sklo/
až se vlak zastaví
na dětském nádraží
/ze zapomenutých kostek
… sestavené …/
14.08.2007 18:06:00 | Lisa Kloboučková
jsme jen dalším listem
pod kopírákem
v kazdy basni mas neco co me rozdrti..
13.08.2007 13:05:00 | veronika