Je dobrý, že si pod tím každý může představit něco jinýho:-)
Líbí se mi obrat "osobní inferno", takhle se klidně mohla jmenovat celá báseň; možná si to nekdy taky půjčím, jestli to teda nevadí...
28.08.2007 21:40:00 | paranoidandroid
Uf, celkem složitý na čtení! Hmm, tak toho neznám.. Kdo je to? Předstvíš mi ho?
02.08.2007 12:47:00 | W.O.K.O.