Otázka ....
Snad napověz mi ty, maminko,
zda mám se hnát k oltáři,
Toho strachu je mnoho a zároveň malinko,
co krčí se ti ve tváři ...
Stojím teď na rozcestí,
je to změna, co se nevrátí,
Snad popřej mi trochu štěstí,
to se nikdy neztratí ...
Komentáře (0)