Proč je Tvá báseň stále aktuálnější? ;-))
Možná i s komentem by si zasloužila přesunout... :-)
03.08.2007 12:15:00 | Levandule
Svět je kulatý tak nemá žádný rohy.. a přítelem je vlastně každý z nás... Jen podat ruku se musíme učit postupně, pomalu.
Podáme-li ji rychle, co když stáhnem sebe i přítele... podáme-li ji pomalu... platí.... že vždycky může být pozdě.... a přitom nikdy pozdě není...
30.06.2007 07:33:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Přátelství, když odejde, bolí víc než láska, bo stejně? Proč končí přátelství? A proč láska?
28.06.2007 21:36:00 | NikitaNikaT.
... mrkám ... jó přátelství je šperk ... který nesluší každému tělu ...
27.06.2007 09:04:00 | Marcella
Někteří přátelé jsou přímo andělé. Ha ha ... tak by se jim zasmál Hurvínek
27.06.2007 07:57:00 | Marfuša