Blues o horku
Stojím na zastávce
a nic nejede
tak stojim tady v tom prachu
a zas nic nejede
Jen slunce praží
na nadraží
na zastávku
kde nejsou koleje...
čekám tu na vlak
a stejně už je poledne
jo čekám tu na vlak
co stejně nejede
jen slunce praží
na nádraží
do lidí
co hledaj
ztracený koleje...
Komentáře (5)
Komentujících (5)