Když si sečteme PMS a M moc času už nezbývá... :-)
a když se k tomu pak přidá nějaká ta únava a bolení hlavy ... moc legrace si s váma neužijem:-))
02.07.2007 14:25:00 | La Suneteto
:-)) ...jo ten můj vždycky odtáhl děti do bezpečné vzdálenosti...a teď už vědí... že v ty dny je lépe mamince neodporovat :-)))
27.06.2007 10:38:00 | no