Až pochopíš
Anotace: Mám vztek,že nechce chápat moje osobní rozhodnutí. Věnováno Petrovi.
Nepiš mi
a nevolej
klepou se mi kolena
když mám číst
po stý dokola
-že ti vadí
-že nechápeš..
Až to pochopíš
bude líp
pro nás pro oba
protože:
Mám svůj život
tak nech mě žít
-co bylo bylo
pro mě se zastavilo
snad to pochopíš...
(A ani nadávky
mě nezmění.)
Přečteno 515x
Tipy 1
Poslední tipující: martinaV
Komentáře (7)
Komentujících (7)