Anotace: Proč se smím ptát proč?
Jsi nalazena na tutéž vnitřní disharmonii jako já, Yen. Láska, a kór ta vzdálená, připadá víc jako ztracený boj, ale bude existovat, když ji nevzdáš. Nedávno jsem četl myšlenku: "....nikdy nic nevzdávej, protože nikdy nic není úplně ztracené, i když ti přijde, že ano, tak bojuj dál". Přijal jsem ji za svou. Květinko, bojuj dál, sni a doufej. Láska je to nejkrásnější, co máme a pro takový zázrak musíme stát proti všem pochybám. Když to vydržíš, určitě se dočkáš všeho, co si tajně přeješ. Buď ve svém doufání opatrná a věř svému srdci. A pamatuj, že ten, kdo nedokáže pro Tebe překonat leckterou obtíž a nepohodu, si Tě nezaslouží. Opatruj se. Přeju Ti vše NEJ! M.
27.06.2007 19:07:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč