prázdno
Anotace: prázdniny, jsou od slova prázdno...někdo má prázdniny pořád...
Prázdná duše,
Už zmizeli city...všechno je pryč,
Tenhle pocit..děsný kýč,..
k mému srdci hledej klíč...
teď budu bloumat v myšlenkách,
jako malá loďka ve vlnkách,
v moři plavat, na nic nemyslet,
pocit prázdna,...
někde je šrám, je to v mem srdci,
zustane vryt,...
ale já už nic nechci...
Komentáře (1)
Komentujících (1)