Anotace: Musím se Vám přiznat....jsem slávista...doporučuji ať si to přečtou hlavně teda Slávisti.Ale nebojte,na Spartu taky něco vymyslím... ;-) (ale pěkný to nebude!!!)
No tak vidím že tatu básničku moc lidí nečte.A jak říkala tady kámoška o tom že se nedostanem do Ligy Mistrů...Slávisti i neslávisti nevěřte ji,ona ráda kecá...Tento rok to vyjde postoupíme do ní a konečně získáme titul!!A uzavírám toto téma!Jo a pro ty, kterým ode mě nepřichází sms.NEMÁM kredit...až bude tak se všem známým ozvu.
29.06.2007 16:31:00 | Hejňa