Fifinkůf recepis
Anotace: když Fifinka vařila
Cipískův asfalt plní odpolední žrádlo
Kobliha plněná asfaltem
Kotleta na asfaltu
Asfaltové kuličky na máku s pepřem
Zelná rybka v asfaltovém zálivu
Černej Cipísek černý žrádlo odpoledne
Komentáře (1)
Komentujících (1)