Koule dědy Halíka
Anotace: Koule dědy Halíka
Někerý dny smrděj jak fusekle dědy Mráze
A jiný zas voněj jak koule dědy Halíka
Průvočí Genka si zavazuje vatovou tyčinku
A někerý jiný průvočí si zpívaj psí zoubky
Nevyměněný den není dnem za dnem
Opice nikdy nevymyslela lidi
A zátor se opakuje v kraboci
Trulante jeden hladovej
Ty nemáš ani na Německo-Rakouský ubrus
Blij si třešně a ser papjér
Někerý nehty se nedaj strčit do prdele
A jiný zas rostou jak slimejšovic rukávniček
Dispečer Rosťa si plaší blechy a nekra
A někerý jiný šoféři vodička krásy
Hačat na bahně je řídké
Afty na vjetvi taky udržujou kamna zbrusu
Dívej starý a laď vzhůru
Bobik v dálce je blízek plné tašce
Hrdá šlehačka má neznámý rébus
Patník potkal mlíkonev
Vyzvedla jí kompilace
Někerý dny jsou fuseklema sportu
A jiný zas posilujou slído díra košile
Mlučí kukátka na ze schodu solničku
A někerý jiný maj koule dědy Halíka
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: Já Esther Ruth
Komentáře (2)
Komentujících (2)