Most osudu
Anotace: Každý se musí rozhodnout, kterou cestou jít.
Stojíš na mostě,
přes řeku osudu,
přemýšlíš o cestě,
když já tu nebudu.
Pod tebou potůček,
odrážející sám sebe,
stačí jen krůček
k cestě do nebe.
Zaháníš myšlenky
o šťastné náhodě,
jen krůček malinký,
vedoucí k svobodě.
Komentáře (3)
Komentujících (3)