Anotace: Jen pro pořádek-ne notorických milenců,jen prachsprostých alkoholiků.Mám ovšem silně vtíravý pocit,že už jsem tohle minidílko jednou posílal.Je to možné?Tak silné dejá-vu neexistujéééé.
Miláčku,
než-li dnes
srazíme postele.
Nezapomeň!!!
Jak si kdo lehne
tak si ustele.