Čekanky
Anotace: Pro moji drahou kamarádku a přítelkyni Jariku.
Neboj se
jsem stále s tebou
vznáším se a létám
jak jen andělé umí
Vím
že tvá ústa se již smějí
.. pampelišky dozrály
.. hluchavky naslouchají
.. říčka Liboc šumí
.. hledíky drží stráž
a na vyprahlé louce
čekanky
s květy barvy obtisků z oblohy
tvé čekání zahojí
Komentáře (6)
Komentujících (6)