Rituál
Anotace: 489krát ale stále stejně....
Otevři oči
Vnímej každou hranu
Krásy světa
Skrze oblačnou bránu
Zavři oči
Vyber si stranu
Nesladěného okteta
Seřvi tu blbou nánu
Vypíchni oči
Využij každou hranu
Duševního světa
Otevři tu bránu
Do kultu Nevidoucího oka
Komentáře (1)
Komentujících (1)