Čus,je to dosti smutné..ale dobré. I smutné věci jsou dobré. Toto je důkaz.
14.07.2007 13:12:00 | animovaný medvídek Pů
Klauni to nemaj lehký
ale lidi jakbysmet
Pojedem dnes na výlet
zapálíme tenhle svět
Spolu s naší Maruškou,
zmizí v dýmu cigaret ...
11.07.2007 19:19:00 | HarryHH