hormonální vlnobití
Anotace: moje havajský ajajaj
Modré rámě havranů
mávlo křídly a zaplesalo
hutné dotyky kovadliny
/kde zůstal srp mne nezajímá/
a ve výhni, nad varhany
visí moje malá, oškubaná vina
svoje havajský ajajajaj
/do krabičky doutníků z Havany/
a poloslepé tanečnice nechám zaprášeným sanadálům
tohohle hormonálního vlnobití...
Komentáře (1)
Komentujících (1)