jo, pořád se mi tahle báseň líbí...:o)
S tím srazem v Brnisku-no to by se vidělo, jsem na tom s volným časem dost bídně..Pokud se zrovna nebudu válet někde na dně mořském, nebo pobíhat po horách, nebo pracovat, nebo chytat lelky na Vysočině tak bych se nejspíš zúčastnila...ale říkám, času mám děsně málo-hlavně jakmile sleze sníh...i když vlastně kecám, když je sníh tak zas mám většinou na nohách sněžnou loď:o)) No asi bych ti Evu a Vaška musela když tak poslat poštou:o)))nebo na nějakým koncertíku...
09.04.2006 10:20:00 | Navire