Prázdniny
Anotace: Dnes bude kočička Kikina naposledy budit má dvě vnoučata. Ještě jsem tu akci neviděla ale umí to prý lépe než budík..také bude mít prázdniny.
Tak učenci
Jan Ámos měl by radost
že konečně začíná škola hrou
a vůbec by se nezlobil
že ze všech nebude doktor věd
Ono to totiž nevadí...
A teď vstávat!
Za dveřmi čekají prázdniny
kouzelný letní svět
Komentáře (9)
Komentujících (9)