Věštba
"Prastarý mlýn stojí
v podivné krajině."
Věštila věštkyně
z odrazů ve víně:
"Ten nesemlel
jediné zrnko obilí
ani mlynáři tam nikdy žádní nebyli
straní se mu i hejna komárů
jen osudy lidí skroucené
do podivných patvarů
vidím ve vína hladině
a to mi věřte
je pravda ve víně
ten mlýn
mele jistě
a pomalu."
Komentáře (4)
Komentujících (4)