Hodiny
Anotace: Báseň o (ne)dochvilnosti.
"Nástěnné hodiny
do každé rodiny!"
Zvolával hlas
a probudil v nás
pocit,že bankovky
dané za pendlovky
nakoupí čas
a my budem zas
na schůzky
do práce
z procházky po place
chodívat včas.
Ach!
Prosímvás!
Komentáře (3)
Komentujících (3)