smávání
Na sněhových pláních
hledám své panáčky z cukru
/tály mi někde v africe
mé vlaštovky srdcové,/
eso z rukávu
vytáhl pan klaun
zasmál se vesele,
jak smávají se andělé,
s bílou tváří
řekl: Tady jsem.
Panenky z vlaštovek
tály mi za zády
/nikde v africe/
smáli se velice
panáčci srdcoví
a hutnou řečí vesmíru
/kde "tady" je slovo čokoládové/
prohlásili bíle
"jsem"
Komentáře (1)
Komentujících (1)